ONZE Diensten

HOE WE
WERKEN

Hoe groot of klein, technisch of ogenschijnlijk eenvoudig uw interieurproject ook is, ILO-keukens & interieur is er om u van schets tot afwerking te begeleiden. Onze werkmethode is gebaseerd op maximale transparantie, zodat u steeds zo betrokken bent als u wil. In iedere fase van het project nemen we voldoende tijd u te informeren en inspireren opdat het eindresultaat helemaal naar uw smaak is. Spreekt onze werkmethode u aan of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

pencil-ruler

We beginnen met een uitgebreide kennismaking om uw noden en wensen in kaart te brengen. Dat doen we in onze toonzaal, omdat we u hier reeds kunnen laten kennismaken met een heleboel afwerkingsmogelijkheden en opstellingen. In deze fase willen we komen tot de essentie van wat in uw badkamer, keuken of totaalinterieur niet mag ontbreken.

tree

Vooraleer de plannen worden opgemaakt, wordt de ruimte volledig opgemeten. Deze dienst is optioneel, maar een goede opmeting is wel cruciaal voor het vlotte verloop van het verdere proces.  Een plaatsbezoek geeft ons immers ook meteen inzicht in de aanwezige technieken.

apartment

Na de kennismaking en de opmeting is er tijd om alles even te laten bezinken. Met uw feedback gaan we vervolgens aan de slag om alle wensen om te zetten in een gematerialiseerd ontwerp dat we in 3D uittekenen. Zo kan u alle hoeken en kanten van het ontwerp onder de loep nemen.

map

We voorzien tijdens het proces een terugkoppelingsmoment waarop we alles synthetiseren. Hier krijgt u inzicht in hoe het ontwerp functioneert en eruit ziet, welke toestellen er gekozen kunnen worden en hoe we uw project budgettair en in tijd inschatten. Heeft u op dat moment bedenkingen? We stellen ons steeds begripvol en flexibel op en bewegen mee volgens uw kadans.

couch

Met uw finale input kan het budget geraamd worden. Omdat we de vakkennis grotendeels zelf in huis hebben en voor het overige enkel met vertrouwde partners werken, komen we zelden voor verrassingen te staan. De budgettering wordt gekoppeld aan een uitvoeringstermijn - we kunnen beginnen!

color-sampler

De uitvoering wordt volledig door ons gecoördineerd en uitgevoerd, al staan we ook open voor klanten die dit geheel of gedeeltelijk zelf willen doen. Alles is bespreekbaar. We zijn geoefend om net, met een minimum aan overlast en tot op het laatste detail af te werken, zodat u met een gerust hart kan intrekken!

ONZE KLANten

VOOR WIE

ILO-keukens & interieur is een vertrouwde partner voor zowel particuliere als professionele klanten. We kennen de specifieke bezorgdheden en de markt dermate dat we onze diensten steeds nauwkeurig afstemmen op uw unieke vraag.

Ilo voor
particulieren

Uitgebreide kennismaking
Opmeting
3D Ontwerp
Offerte
Uitvoering

We staan maximaal ter beschikking van onze particulieren. Of u nu liefst zoveel mogelijk zelf doet, of bij voorkeur alles uit handen geeft – gaandeweg bekijken we samen het gewenste traject in functie van uw wensen, budget en timing.

Ilo voor
Professionelen

Opmeting
3D Ontwerp
Offerte
Uitvoering

Een professionele service van ontwerp tot uitvoering. We geloven in de kracht van ons kleine team dat toelaat de communicatielijnen steeds helder en kort te houden en flexibel en snel te schakelen . Zo stellen we ons borg voor een kwalitatief eindresultaat en aangename, duurzame samenwerkingen.

partners

ONZE PARTNERS

kennismaking

contacteer ons

tel: +32 (0)9 216 16 70
e-mail: info@ilokeukens.be
adres: Koninginnelaan 25,
9031 Drongen

Openingsuren:
ma – vrij: 9 – 12u, 14 – 17u
za: 10 – 17u

Sluitingsdagen 2024:

ma 01/04 tot en met zo 07/04 – Paasvakantie 🐰

woe 01/05 – Dag van de arbeid

do 09/05 tot en met zo 12/05 – Hemelvaartsdag

ma 20/05 – Pinkstermaandag

za 13/07 tot en met ma 05/08 – Zomervakantie 🌞

do 15/08 tot en met zo 18/08

vrij 01/11 – Allerheiligen

ma 11/11 – Wapenstilstand

za 21/12 tot en met ma 06/01 – Kerstvakantie 🎅