over ilo

smaakmakend

Interieur is onze passie, uw verhaal onze drijfveer en omdat we de onvoorspelbaarheid van het leven omarmen, zijn we op alles voorbereid.

ILO-keukens & interieur is het geesteskind van Inge Lostrie. 25 jaar geleden begon zij in het atelier van de interieurzaak van haar ouders. Na alles van productie tot en met levering en installatie te hebben meegemaakt, nam ze het bedrijf, de partners en de klantgerichte aanpak over, onder de naam ilo.

Wat ilo onderscheidt? Wij hebben oog voor het geheel. We maken er werk van om uw specifieke wensen te begrijpen en deze, samen met u, om te zetten in de badkamer, keuken, leefruimte of inkomzone, … die bij u én in het grotere plaatje past. Kwaliteit, coherentie en authenticiteit voorop.

Zo volgen we de materiële en technische ontwikkelingen op de voet, hebben we de kennis in huis om zowel gestandaardiseerd als maatwerk te leveren en werken we enkel met gerenommeerde merken. Wat ons betreft de garantie op een perfect afgekruid eindresultaat.

Daarnaast willen we bij ilo vooral een aangenaam proces faciliteren. Een proces waar alle betrokkenen met plezier op terugkijken als zijnde vruchtevol en wederzijds inspirerend. De bijenkasten in onze tuin zijn onze dagelijkse, symbolische reminder dat een intensieve samenwerking de sleutel kan zijn tot iets buitengewoon smakelijks.

diensten

ilo in het kort

onze visie

Wij zijn er om u van a tot z te begeleiden in het ontwerpen en realiseren van uw interieurproject, waarbij we ons flexibel en daadkrachtig opstellen.

  • Unieke projecten op maat
  • Ontwerpen binnen het grotere geheel
  • Duurzame samenwerkingen met vakexperts

onze waarden

We nemen de tijd om te luisteren naar uw behoeften, we inspireren en bieden u de nodige technische ondersteuning zodat u onderbouwde keuzes kan maken. Bovendien verwelkomen we zowel grote als kleine projecten!

  • Open communicatielijn
  • Intensieve samenwerking
  • Zelfde service voor al onze klanten

onze troeven

Bij ons weet u precies wat u krijgt. We hebben een aantal tools ter onze beschikking waarmee we u betrekken bij en inzicht verschaffen in het ontwerp. We vinden het dan ook uitermate belangrijk dat u in goed vertrouwen op ons kan rekenen.

  • Toonzaal met interactieve ontwerptafel
  • 3D visualisaties
  • Professionele vertrouwenspartner

mijlpalen

wat we bereikten

0
+
keukens
0
+
honingpotten
+
35
jaar ervaring
0
gelukkige klanten

TEAM

ons team

Achter ilo zit een hecht team met complementaire expertise. Een team dat kan rekenen op ervaren externe partners waarmee we reeds lange tijd duurzame samenwerkingen hebben lopen. Samen staan we sterk. We hebben alle ingrediënten in huis om uw interieurproject van schets tot afwerking naar tevredenheid te voltooien. Ook na oplevering blijven we steeds aanspreekbaar om u een aangenaam thuiskomen te garanderen. Kom gerust langs om kennis te maken!

Inge Lostrie

Zaakvoerder

Jubilee - website_5
web_1
ILOKeukens13

kennismaking

contacteer ons

tel: +32 (0)9 216 16 70
e-mail: info@ilokeukens.be
adres: Koninginnelaan 25,
9031 Drongen

openingsuren:
ma – vrij: 9 – 12u, 14 – 17u
za: 10 – 17u