Creativiteit

samen naar uw droomhuis

Onder de respectievelijke tabbladen vindt u een greep uit onze meest recente opgeleverde keukens, badkamers en interieurs. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs in onze toonzaal of bel ons voor een gratis en vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder. 

Neem zeker ook een kijkje in onze nieuwsrubriek, die we up to date houden met de recentste trends en technologieën uit de interieurwereld die ons alvast konden bekoren!

Een Ilo Badkamer

Thuiskomen,  in een warm bad glijden of even helemaal wegdromen onder de regendouche. Die gelukzalige zorgeloosheid die u zo gegund is, dat is een Ilo badkamer.  

Touch-Reality

UW keuken in EEN HANDOMDRAAI

Dat alles nét staat waar het moet staan, opgeruimd, onderhoudsvriendelijk en efficiënt, dat is een ilo-keuken. 

 

Touch-Reality is geen online keukenplanner. Het is een interactieve tool in onze showroom. Met je handen en losse blokken visualiseer je een prachtige keukens in 3D. Het is eenvoudig, snel en simpelweg leuk om te ervaren.

Een Ilo-interieur

Een interieur waarbij de verschillende ruimtes naadloos in elkaar overvloeien en waar uw eigenheid uit spreekt, dat is een ilo-interieur. Onze ervaren interieurarchitecten zijn er om u van het grote plaatje tot in het kleinste detail te begeleiden. Geen stoffige oplossingen die u overal kan zien dus; een ilo-interieur is geheel op maat. Van het juiste coloriet, de geschikte handgrepen, de wand-, vloer- en plafondafwerking tot de keuze van verlichting en (los) meubilair: samen vinden we de sfeer waar u zich thuisvoelt. 

KENNISMAKING

ContactEER ONS

Tel: 09/216 16 70
E-mail: info@ilokeukens.be
Adres: Koninginnelaan 25 –
9031 Drongen
Openingsuren:
Ma – Vrij: 9:00 – 12:00, 14:00 – 17:00
Za: 10:00 – 17:00